Kezdőlap » Gasztronómia » Beke Csilla(szerk.): Burgonyaételek
Beke Csilla(szerk.): Burgonyaételek
(Kreatív konyha)
Amióta a spanyolok a XVI. században meghonosították Európában a burgonyát, az egyik legfontosabb és legkedveltebb zöldségfélék közé tartozik, mivel nemcsak ízletes, hanem egészséges eledel is. Talán nincs is olyan nemzeti konyha, ahol ne tűnne fel a leggyakrabban készített ételek között.
Rengeteg elkészítési módja létezik, amelyhez könyvünk számtalan ötlettel járul hozzá: a portugál burgonyás-babos levestől a saigoni salátán és a lazackroketten át a citromos halpitéig. A burgonyás-tejfölös muffin pedig kitűnő társ minden ital mellé a vendégségben.
Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét! |
Legnépszerűbbek