Sütiket (cookie) használunk, hogy megkönnyítsük webáruházunk használatát az idelátogatóknak. Az „Elfogadom” gombra kattintva elfogadja a preferenciális, statisztikai és marketing sütik használatát számunkra és partnereink számára. A weboldal működőképességének fenntartása érdekében funkcionális sütiket is használunk. A sütikel kapcsolatos részletes információkért és beállításokért kérjük, kattints ide!

10000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!


Kezdőlap » Gasztronómia » Csizmadia László(szerk.): Gasztronómiai lexikon (DEDIKÁLT)


        

Csizmadia László(szerk.): Gasztronómiai lexikon (DEDIKÁLT)

Készleten

 

Termékfigyelő

Aláírt / Dedikált
Raktáron: 1 db
Cikkszám: KD8272
Szerkesztő(k): Csizmadia László
Kiadó(k): Mezőgazda Kiadó
Kiadás: 1992 / Keménytáblás
Terjedelem: 496 oldal
ISBN: 9638160713
Állapot: Jó - DEDIKÁLT
Ár:
7 500 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Leírás / Fülszöveg

Csizmadia László(szerk.): Gasztronómiai lexikon (DEDIKÁLT)

A vendéglátás, a szakácsművészet - szakma. Minden ehhez kapcsolódó további ismeret, ami a gasztronómia fogalomkörébe tartozik - tudomány. Ennek a szakmának és tudományka a tárháza a Gasztronómiai lexikon.
Elhivatott szakácsok, pincérek, szállodai dolgozók, panziótulajdonosok, utazási irodák alkalmazottai, sőt az érdeklődő nagyközönség is régóta várva várja már ezt a művet. A franciául és angolul megjelent Larousse "gasztronómiai lexikon" és a német Hering "konyhalexikonja" után végre itt van a magyar Gasztronómiai lexikon, amelyben helyet kap a gasztronómia története, a konyhaművészet tradícióinak sora, művelőinek hazai és külföldi jelesei, nevezetes ételek és italok leírása.

Hozzászólások

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét!

Legnépszerűbbek

Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

NGQyM
Termékfigyelő
Watch DOG


Tájékoztatást kérek e-mailben az alábbi esemény(ek


       Ha a termék ára ez alá csökken: Ft

        Ha a termék elérhetővé válik készleten


E-mail címem: