Kezdőlap » Gasztronómia » Csizmadia László(szerk.): Gasztronómiai lexikon (DEDIKÁLT)
Csizmadia László(szerk.): Gasztronómiai lexikon (DEDIKÁLT)
A vendéglátás, a szakácsművészet - szakma. Minden ehhez kapcsolódó további ismeret, ami a gasztronómia fogalomkörébe tartozik - tudomány. Ennek a szakmának és tudományka a tárháza a Gasztronómiai lexikon.
Elhivatott szakácsok, pincérek, szállodai dolgozók, panziótulajdonosok, utazási irodák alkalmazottai, sőt az érdeklődő nagyközönség is régóta várva várja már ezt a művet. A franciául és angolul megjelent Larousse "gasztronómiai lexikon" és a német Hering "konyhalexikonja" után végre itt van a magyar Gasztronómiai lexikon, amelyben helyet kap a gasztronómia története, a konyhaművészet tradícióinak sora, művelőinek hazai és külföldi jelesei, nevezetes ételek és italok leírása.
Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét! |
Legnépszerűbbek
(#A világirodalom remekei)