Lőrinc Imre: Vegyi és rokonipari mérőműszerek
A kötet tárgya a vegyipar automatizálása során ugyancsak időszerű, ahhoz múlhatatlanul szükséges, korszerű, legújabb mérőműszerek ismertetése, a mérések elve és a különböző mérési módszerek.
A nyomás, a hő, a mennyiség, a szint, a fajsúly, a nedvesség, a pH, az anyagösszetétel, a fűtőérték, a viszkozitás stb. mérőműszereinek leírását bőséges szakirodalom egészíti ki.
A kötet terjedelme jelentősen bővült, sokkal többel, mint az ívterjedelme, mert az előző kiadáséból sok kimaradt, és helyét teljesen új anyag foglalta el. A könyv elsősorban gyártásvezetők, üzemi szakemberek, vegyi és rokonipari gyárfelszerelők, műszer- és szerelvénykarbantartók számára készült, de a műszertervezők számára is tanulságos munka.
Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét! |
Legnépszerűbbek