Kezdőlap » Gasztronómia » Vadételek - Pecsenyék, raguk, levesek apró- és nagyvadakból
Vadételek - Pecsenyék, raguk, levesek apró- és nagyvadakból
(Nova Szakácskönyvek)
A vad és a vadszárnyas sok híres-neves vidék és a nemzetközi konyha számos ételének alkotóeleme. Hogy ennek a különlegesen egészséges húsfajtának milyen sokféle lehet az elkészítési módja, s hogy a vadhúsból mennyi ételkülönlegesség készíthető, az egyáltalán nem közismert.
A következő oldalakon többek között részletesen leírjuk, hogy mi a különbség az egyes vadfélék között. Megismertetjük az olvasót azzal, hogy vásárláskor miről ismerhető meg a friss, fiatal hús, és miről az öreg, hogy miképpen kell konzerválni, hogyan kell a konyhai feldolgozáshoz előkészíteni, és mi az elkészítés legcélszerűbb módja. Ezenkívül még sok más hasznos tudnivalóval és megszívlelendő tanáccsal szolgálunk.
Könyvünk új konyhai tapasztalatok megszerzésére ösztönöz, és egy sor különlegességet tartalmaz.
Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét! |
Legnépszerűbbek