Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével beleegyezel, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.

10000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!


Kezdőlap » Gasztronómia » Vadételek - Pecsenyék, raguk, levesek apró- és nagyvadakból


        

Vadételek - Pecsenyék, raguk, levesek apró- és nagyvadakból

Készleten

 

Termékfigyelő

Raktáron: 1 db
Cikkszám: KD0316
Kiadó(k): Officina Nova-Magyar Könyvklub
Kiadás: 1994 / Keménytáblás
Terjedelem: 96 oldal
ISBN: 9638185309
Szerző(k): Nova Szakácskönyvek
Állapot: 4/5 - Jó
Ár:
1 200 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Leírás / Fülszöveg

Vadételek - Pecsenyék, raguk, levesek apró- és nagyvadakból

(Nova Szakácskönyvek)

A vad és a vadszárnyas sok híres-neves vidék és a nemzetközi konyha számos ételének alkotóeleme. Hogy ennek a különlegesen egészséges húsfajtának milyen sokféle lehet az elkészítési módja, s hogy a vadhúsból mennyi ételkülönlegesség készíthető, az egyáltalán nem közismert.
A következő oldalakon többek között részletesen leírjuk, hogy mi a különbség az egyes vadfélék között. Megismertetjük az olvasót azzal, hogy vásárláskor miről ismerhető meg a friss, fiatal hús, és miről az öreg, hogy miképpen kell konzerválni, hogyan kell a konyhai feldolgozáshoz előkészíteni, és mi az elkészítés legcélszerűbb módja. Ezenkívül még sok más hasznos tudnivalóval és megszívlelendő tanáccsal szolgálunk.
Könyvünk új konyhai tapasztalatok megszerzésére ösztönöz, és egy sor különlegességet tartalmaz.

Hozzászólások

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét!

Legnépszerűbbek

Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

MzM5ZjkxNT
Termékfigyelő
Watch DOG


Tájékoztatást kérek e-mailben az alábbi esemény(ek


       Ha a termék ára ez alá csökken: Ft

        Ha a termék elérhetővé válik készleten


E-mail címem: