Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével beleegyezel, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.

10000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!


Kezdőlap » Gasztronómia » Adrian Bailey(szerk.): A főzés alapanyagai


        

Adrian Bailey(szerk.): A főzés alapanyagai

Készleten

 

Termékfigyelő

Raktáron: 1 db
Cikkszám: KD8371
Szerkesztő(k): Adrian Bailey
Kiadó(k): Novotrade Kiadó
Kiadás: 1991 / Puhatáblás
Terjedelem: 240 oldal
ISBN: 9635851367
Állapot:
Ár:
1 500 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Leírás / Fülszöveg

Adrian Bailey(szerk.): A főzés alapanyagai

Biológiai rokonságuk és felhasználásuk alapján rendszerezett színes kalauz – a gyümölcsök, zöldségek, fűszerek, húsok, halak, tészták és még sok más étek bemutatásával.
Alapvető tudnivalók a hétköznapi és különleges élelmiszerek eredetéről és tulajdonságairól.
Hasznos tanácsok és tippek az alapanyagok százainak elkészítéséhez és felhasználásához.

Hozzászólások

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét!

Legnépszerűbbek

Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

OWVjZT
Termékfigyelő
Watch DOG


Tájékoztatást kérek e-mailben az alábbi esemény(ek


       Ha a termék ára ez alá csökken: Ft

        Ha a termék elérhetővé válik készleten


E-mail címem: