Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével beleegyezel, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.

10000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!


Kezdőlap » Gasztronómia » Chantal Sandjon: Nyerskoszt kezdőknek - 60 könnyen elkészíthető recepttel


        

Chantal Sandjon: Nyerskoszt kezdőknek - 60 könnyen elkészíthető recepttel

Készleten

 

Termékfigyelő

Új könyv

Raktáron: 1 db
Cikkszám: KD7353
Szerző(k): Chantal Sandjon
Kiadó(k): Central Médiacsoport
Kiadás: 2015 / Puhatáblás
Terjedelem: 128 oldal
ISBN: 9789633411537
Állapot: 5/5 - Új
Ár:
1 800 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Leírás / Fülszöveg

Chantal Sandjon: Nyerskoszt kezdőknek - 60 könnyen elkészíthető recepttel

A legjobb gyorsétel a friss zöldség és gyümölcs.
A nyerskoszt bármilyen egyszerű vagy rafinált lehet, úgyhogy tökéletesen megfelel olyankor is, amikor szorít az idő: a zöldségfélék és a magvak kitűnő rágcsálnivalók, a saláták, nyers levesek és turmixok percek alatt elkészíthetők, és nem marad utánuk leégett edény vagy kifröccsent zsír a falon. Minimális ráfordítással maximális tápértéket kapunk.
Vissza az egyensúlyhoz Nyerskoszt-fogyasztással automatikusan csökkentjük táplálékunkban azoknak a savképző élelmiszereknek az arányát, amelyek a főtt ételek legnagyobb részét alkotják: a húsokét, a cukorét, a tojásét, a tejtermékekét és a nagymértékben feldolgozott élelmiszerekét. A nyerskoszt tehát visszaállítja a szervezet sav-bázis egyensúlyát, ami az egészség és a jó közérzet fontos feltétele.

Hozzászólások

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét!

Legnépszerűbbek

Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

NTU5MWM3N
Termékfigyelő
Watch DOG


Tájékoztatást kérek e-mailben az alábbi esemény(ek


       Ha a termék ára ez alá csökken: Ft

        Ha a termék elérhetővé válik készleten


E-mail címem: